Στον Κόκκαλη (που έσπαγε το εμπάργκο στην Συρία) τα hot spots – ThePressProject

Στον διαγωνισμό που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες για τα containers των προσφύγων, η Intrakat, του Σωκράτη Κόκκαλη, αναδείχθηκε μεταξύ των τεσσάρων νικητριών που ανέλαβαν να προμηθεύσουν 769 οικίσκους, επιφανείας 25 τετραγωνικών μέτρων ο καθένας. Μάλιστα η Intrakat ανέλαβε τους 359 από αυτούς, με την Glassart να προμηθεύει 180, την Ευρωεμπορική 180, και την ΝΕΟΚΑΤ 50.

Tο ποσό που έχει προϋπολογιστεί ανέρχεται στα 14,145 εκατ. ευρώ, και η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε διεθνή διαγωνισμό, αλλά προσκάλεσε 7 εταιρίες για να καταθέσουν προσφορές. Στην προκήρυξη αναφέρεται πως λόγω του εξαιρετικά σύντομου χρόνου που ορίζεται για την προμήθεια και παράδοση των οικίσκων, δεν είναι εφικτή η τήρηση των προθεσμιών που προβλέπονται για τις ανοικτές, κλειστές ή με διαπραγμάτευση με δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού διαδικασίες που προβλέπονται από το Π.δ. 60/2007.

Η προκήρυξη έγινε στις 23:10 την 1η Φεβρουαρίου 2016, ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 08:00 το πρωί της 2ας Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Συγκεκριμένα οι εταιρείες που προσκλήθηκαν να καταθέσουν προσφορές , όπως φαίνεται στην προκήρυξη του διαγωνισμού είναι οι GLASSART AE, KMS BUILDINGS ΑΕ, NESTOR C.M.C. ΑΕ , ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΒΕΕ, ΝΕΟΚΑΤ ΑΕ, INTRAKAT ΑΕ και ΒΗΜΚΑ ΕΠΕ.

via Στον Κόκκαλη (που έσπαγε το εμπάργκο στην Συρία) τα hot spots – ThePressProject.

Advertisements
Both comments and trackbacks are currently closed.
%d bloggers like this: