Η Κομισιόν μας «σερβίρει»… έντομα | TVXS – TV Χωρίς Σύνορα

Οι μύγες, οι γρύλοι και οι μεταξοσκώληκες μπορεί να αποτελέσουν ασφαλείς, θρεπτικές και πιο περιβαλλοντικά φιλικές εναλλακτικές έναντι του κοτόπουλου, του μοσχαρίσιου κρέατος και του χοιρινού, υποστηρίζει έρευνα έρευνα που διενεργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

via Η Κομισιόν μας «σερβίρει»… έντομα | TVXS – TV Χωρίς Σύνορα

Both comments and trackbacks are currently closed.
%d bloggers like this: